Bejelentés


Vicclap Ettől tutira kifekszel...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Sonkát akart az ember, kést kapott helyette

Életveszélyt okozó testi sértés miatt ítélt el a Somogy Megyei Bíróság egy 60 éves balatonföldvári asszonyt, aki mellkason szúrta a férjét. A nyugdíjas házaspár gyerekeit és unokáit látta vendégül, az asszony sütött-főzött. Amikor a vendégség véget ért, estefelé a férje bejelentette, hogy sonkát szeretne vacsorázni. Ezen aztán összevesztek, mert az asszony azt szerette volna, hogy a délről megmaradt ételeket egyék meg. A vita odáig fajult, hogy a nő felkapott egy konyhakést és mellkason szúrta a férfit. Aztán az ágyra fektette és orvost hívott hozzá. Az asszonyt életveszélyt okozó testi sértés miatt jogerősen két évi börtönbüntetésre ítélték, amit négy év próbaidőre felfüggesztettek. Idézet: Somogy megyei online, 2008. március 14.

tovább >>


Betörte anyja orrát, mert zavarta a horkolás

Orrba verte álmában saját anyját egy fiatalember Pécsett, mert nem bírta elviselni horkolását; a nő orra eltört. Egy negyvenes éveiben járó pécsi asszony vasárnap reggel arra ébredt, hogy álmában valaki betörte az orrát. Hamarosan kiderült, hogy a nő saját, vele élő fia volt a tettes, aki azért követte el tettét, mert zavarta anyja horkolása. A nő feljelentést tett a rendőrségen a fia ellen, a Pécsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés miatt indított az ügyben eljárást. Idézet: Index.hu, 2008. április 1.

tovább >>


Tolószéken száguldott el az aggastyán bankrabló

Ősz hajú, szakállas, tolószékkel közlekedő idős férfi rabolt ki egy bankot Kaliforniában. A 65-70 éves öreg elektromos tolószékén száguldott el a tett helyszínéről. A Palo Alto-i Wachovia Bank alkalmazottai annyira meglepődtek, hogy üldözni is elfelejtették a fegyverrel pénzt követelő férfit, aki jelentős készpénzzel távozott. A bank kamerái sem tudták rögzíteni a bankrabló fizimiskáját, mert fejére húzta a pólóját. A tolószékes öregnek így minden esélye megvan arra, hogy a rablást megússza. Forrás: The Mercury News, 2008. április 9.

tovább >>


Az ember, akit leütött egy kóbor macska

Furcsa dolog esett meg Kínában egy csongkingi illetőségű emberrel, akit a helyi lapok személyiségi okok miatt csak Mu-nak neveztek: leütötte egy macska. Az eset a következőképpen történt: Mu békésen üldögélt délelőtt az emeletes ház előtt, ahol egyébként lakott, majd arra lett figyelmes, hogy két macska játszik egymással a szomszéd bérház tetején. Nem sokkal a felfedezés után rövid nyávogást hallott a feje fölül, majd egy ütést érzett a búbján. A csapás ereje a földre vitte Mu-t. A cica pedig segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. Sorsáról nincs több információ, azt viszont tudni, hogy Mu könnyebb sérülését a közeli kórházban ellátták. Forrás: Daily China, 2008. május 4.

tovább >>


Elszabadult a lakókocsi a vécén ülő sofőrrel

A szó szoros értelmében maga alá csinált az a német turista, akinek a lakókocsis autója 200 métert gurult lefelé egy dombon, míg ő a beépített vécén intézte a dolgát. A 48 éves Jürgen Winkler végül megúszta kisebb vágásokkal és horzsolásokkal, amikor a jármű a domb aljában egy lámpaoszlopnak csapódott, majd az árokba fordult egy felső-ausztriai üdülőhelyen. A szerncsétlen férfi még akkor is a vécén gubbasztott sokkos állapotban, amikor a tűzoltók levágták róla a lakókocsit.

tovább >>

Viccek minden mennyiségben
Nagy igazságok

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.


Az idő pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?

Több férfi hagyná ott a családját, ha tudná, hogyan kell összecsomagolni.

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

A szerénység az a művészet, hogy mások jöjjenek rá, milyen fontos vagyok.

Én valahogy úgy vagyok a pasikkal, mint a zsiráfokkal. Tetszik, tetszik, de otthonra azért nem kéne.

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.

Tetszik, hogy karcsú a derekam, izmos a karom és sportos a külsőm. Csak az a baj, hogy mindezt vastag hájréteg borítja.

Szerintem minden ember értelmes, aki egyetért velem.

A borosta nem szúr. Csak tudni kell a megfelelő oldalára születni.

A kocogás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez.

Van egy igazi túlélőkésem. Túlélte az apámat és a nagyapámat is.

Ha biológussal laksz együtt, jobb, ha nem torkoskodsz a hűtőből.

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt

Ellenőr a járművön! Kár, hogy nem fordítva.

Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek.
De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból.

Ha úgy érzed, senkit sem érdekel, élsz-e, halsz-e, próbáld meg kihagyni a havi gázszámlát.

Élj úgy, mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz.

Az élet bizonytalan. Kezdjük a desszerttel!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ronda férfiakkal táncoljunk.

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?arti [ 2008-05-13 10:49 ]

Nagyon tetszik a honlap!!!:D
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!